Subnavigatie

Vacature manager backoffice

2 juli 2019

Nauwkeurig werken, goed communiceren en in oplossingen denken. Laten dat nu net jouw sterke punten zijn. Bij Anderz Payrolling vervul je een aansturende rol in ons ambitieuze backoffice team. Heb je humor, is het glas bij jou altijd halfvol en krijg je energie van een secure administratie bijhouden? Dan is onze vacature van manager backoffice jou op het lijf geschreven. We zoeken een collega met minimaal drie jaar ervaring (liefst als manager) bij de backoffice van een uitzend- of payrollorganisatie.

Samen met je team ben je verantwoordelijk voor de inrichting en verwerking van de salarisadministratie voor het externe personeel. Zelfstandig richten jullie de administratie van medewerkers in. Jullie werken daarbij conform NEN 4400-1, fiscale wet- en regelgeving en diverse cao’s en binnen de vastgelegde bedrijfsprocessen en kaders. Je stuurt je drie collega’s aan en fungeert als vraagbaak.

Jouw werkdag is dynamisch en zit vol afwisseling. Alle aspecten van payrolling komen voorbij. Denk aan dagelijkse verloning, declaraties en ziekmeldingen. Bij dat laatste lever je een proactieve bijdrage in het terugdringen van ziekteverzuim. Samen met je team controleer je nauwkeurig alle declaraties voordat jullie ze verwerken. Jullie registreren nieuwe flexmedewerkers, waarbij jullie natuurlijk de nodige overeenkomsten maken. Nieuwe wet- en regelgeving is voor jou geen enkel punt: proactief pas je dat toe bij bestaande en nieuwe flexmedewerkers en vertaal je het naar het automatiseringssysteem.

Maar er is meer dan dat. Dagelijks verzorg jij met je team de nodige controles. Denk aan: fase-overgang, onverschuldigde betalingen, legitimatiebewijzen, minimumlonen, CAO en NEN 4400. Over looninhoudelijke zaken heb je geregeld overleg met de directie en je levert een constructieve bijdrage aan het periodieke overleg. Heeft iemand een vraag? Dan weten ze jou altijd te vinden. Dat geldt zowel voor je collega’s in het team als voor de flexmedewerkers.

Genoeg over de functie. Laten we het eens over jou hebben. Het volgende heb jij in huis:

 • Je bent manager backoffice of senior medewerker backoffice en toe aan een volgende stap.
 • Daarbij heb je minimaal drie jaar ervaring bij de backoffice van een uitzend- of payrollbureau.
 • De wereld van HR en payroll is echt jouw ding.
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.
 • Arbeidsrecht is voor jou gesneden koek.
 • Je weet goed raad met allerlei software, waaronder MS office.
 • Weet je ons meer te vertellen over E-uur en de uitzend CAO (NBBU en/of ABU)? Dan heb je een streepje voor.

Dit vinden wij ook belangrijk.

Je bent natuurlijk meer dan de ervaring op je cv. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijkheid en competenties van onze nieuwe collega.

 • Onze nieuwe manager backoffice is initiatiefrijk en hands-on. Leidinggeven is belangrijk, maar met elkaar de klus klaren is dat net zo.
 • Beren op de weg zien wij niet zo vaak. Onze nieuwe collega ook niet. Jij denkt dus altijd in oplossingen en staat positief in het leven.
 • Je bent klant- en servicegericht. Dat komt omdat je zo lekker praktisch en flexibel bent.
 • Brandje blussen? Geen probleem voor jou, want je bent stressbestendig en -nogmaals- flexibel.
 • Je bent representatief en communicatief vaardig.

We zouden het bijna vergeten

Nu wil jij vast nog iets over ons weten. Dat kan. Wij zijn Anderz en wij regelen alles rondom de payroll en backoffice van onze opdrachtgevers. Dat zijn vooral klanten in de uitzendwereld. We doen dat net even anders dan anders. Vandaar ook onze naam. We zijn een jong en groeiend bedrijf met een hecht en ambitieus team. Perfectie is ons streven en kwaliteit zit in ons dna. Tot slot geven elkaar graag een cadeautje als we jarig zijn en brengen je het liefst een kop soep als je ziek bent. Want zo zijn we.

Voel je een match?

Dan drinken we graag een kop koffie met je. Stuur wel eerst je motivatie en cv naar info@anderz.nl.

Terug naar overzicht