Geweldige primeur Share & Shine

We konden ons geen betere primeur wensen. Een week geleden was de eerste editie van Share & Shine. Hét netwerkevent voor en door powervrouwen. Een groot succes, lees maar mee!

Boven verwachting

Het initiatief lag in handen van Fatima Dahman (Anderz for Flex) en Marike Zoonen (Zoonen Commercieel Vastgoed BV.). “Het was boven verwachting”, vertelt Fatima. “De sfeer was bijzonder open en we deden veel inspiratie op, ook zakelijk natuurlijk. Hoe hou je voor jezelf de zaag scherp, hoe manage je het allemaal op kantoor en hoe blijf je voldoening halen uit het werk? Overigens waren we niet alleen maar aan het netwerken en als professionals aan de slag. Het was ook gewoon ontzettend gezellig.” Voor Marike was het in het begin wat spannend, geeft ze toe: “Een event met 60 aanwezigen is niet zomaar iets. Het idee van Share & Shine ontstond op een luchtige manier, toen Fatima en ik een hapje en drankje deden bij de Foodhallen. Voor we het wisten hadden we een serieuze happening opgetuigd. Aan de ene kant wil je dat alles goed is geregeld en aan de andere kant wil je ook een relaxte sfeer. Plus natuurlijk inhoudelijke meerwaarde.”

Wil jij jouw backoffice uitbesteden?

Bij Anderz gáán we voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

Gastspreker Danielle Jiskoot

Dat laatst kwam wel goed met gastspreker Danielle Jiskoot. Danielle is ondernemer, verbinder en advocate voor happiness als groeifactor voor bedrijven. Ze sprak over werkgeluk, het belang van inclusieve rolmodellen, zelfexpressie en ondernemerschap.   “Het is belangrijk dat we onszelf op de eerste plaats zetten. Dat geldt niet alleen voor vrouwen, dat geldt voor ieder individu. Maar zeker voor ondernemers, die geneigd zijn zaken voor te laten gaan, is het belangrijk te beseffen dat je pas echt iets kunt bijdragen -in het werk, voor je team, noem maar op- op het moment dat jij goed in je vel zit. Ik hoop dat ik die boodschap heb kunnen overbrengen. En dat mijn verhaal een aanzet heeft gegeven voor het delen van verhalen. Want in de verhalen van een ander kunnen we onszelf herkennen en erkenning en rust vinden die we soms nodig hebben. Overigens hoop ik stiekem ook dat de aanwezigen door het delen van verhalen een connectie hebben kunnen maken, zakelijk. Werk is geen vies woord en het is toch te gek als je een paar mooie opportunities hieraan overhoudt!”

Waardevolle gesprekken

Een van die aanwezigen was Claudia de Jong, van de Boostfabriek.nl. Claudia was benaderd door Marike. “Ik ken haar al een tijdje en de uitnodiging maakte mij nieuwsgierig. Netwerkevents zijn op zich niet nieuw voor me, maar zo’n event alleen voor ondernemende vrouwen in de regio wel. Ik werk zelf ook veel met ondernemende vrouwen, dat maakte het extra interessant. Nu terugkijkend kan ik niet anders zeggen dan dat het een super leuke avond was. Goed georganiseerd, hele leuke gastspreker en zelf heb ik enkele waardevolle gesprekken gevoerd. Zeker voor herhaling vatbaar!”

Share & Shine 2022: een bijzondere primeur, een netwerkevent voor en door vrouwen vol met waardevolle gesprekken, mooie ontmoetingen, bijzondere inspiratie en lekker eten en drinken.

Samen zetten wij kwaliteit op 1

Bij Anderz for Flex staat kwaliteit bovenaan. Daarom zetten wij graag nét dat stapje extra voor onze klanten. Wij staan graag voor je klaar met:

  • De beste inhoudelijke kennis
  • Een dagdeel per maand aanwezigheid op jouw locatie
  • Deskundig advies wanneer jij dat nodig hebt