Verlonen op basis van uitzenden

Verlonen op basis van uitzenden

Wil je maximale flexibiliteit, dan kies je voor verlonen op basis van uitzenden. Daarmee kun je medewerkers tot 5,5 jaar flexibel inzetten.

Met een uitzendovereenkomst werkt de medewerker voor jou, maar staat hij of zij bij ons op de loonlijst. Als intermediair ben je vrij van werkgeversrisico’s en -plichten. Overigens geldt de flexibiliteit ook voor de medewerker; de uitzendkracht moet de mogelijkheid hebben om (parttime) voor een andere opdrachtgever te werken. Zo profiteert iedereen van flexibiliteit.


Dit doen we allemaal voor je:

  • Werving en selectie
  • Uitbetalen lonen en voorfinanciering
  • Loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften
  • Facturatie aan je eindklanten
  • Ziekteverzuimregistratie en pensioenopbouw
  • Bijhouden vakantie-uren en andere variabele factoren
  • Afdrachten belastingen, Sociaal Fonds en premies
  • Bijhouden digitaal dossier

Werken met Anderz jobs

Als je kiest voor verlonen op basis van uitzenden, dan werk je soms met ons vacatureplatform Anderz Jobs. Een gebruiksvriendelijk én waardevol platform, waarop we samen op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Daarmee helpen we onze klanten te groeien door meer en betere sollicitanten te werven.

Naast het plaatsen en uitzetten van vacatures, ondersteunen we ook met online campagnes en een uitstekende recruitmentstrategie. Verder helpen we werkzoekenden in het sollicitatieproces. Dit doen bijvoorbeeld met sollicitatietrainingen of door te helpen in de zoektocht naar een passende vacature.

Ook verlonen op basis van uitzenden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in