Verlonen op basis van payroll

Verlonen op basis van payroll

Wanneer je kiest voor verlonen op basis van payroll, dan werf en selecteer je zelf de medewerkers. De rest besteed je uit aan ons.

Wij worden de juridisch werkgever en plaatsen de uitzendkrachten bij ons op de loonlijst. Vervolgens zorgen we voor een tijdige betaling van het loon. Wij nemen daarbij de voorfinanciering voor onze rekening. We betalen alle werkgeverspremies en sturen je klanten rechtstreeks een factuur met de afgesproken betalingstermijn. Ook zorgen we ervoor dat de uitzendkrachten dezelfde rechten hebben als medewerkers in directe dienst.

Dit doen we voor je:

  • Uitbetalen lonen conform de cao van de opdrachtgever en voorfinanciering
  • Loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften
  • Facturatie aan je eindklanten
  • Ziekteverzuimregistratie en pensioenopbouw
  • Bijhouden vakantie-uren en andere variabele factoren
  • Afdrachten belastingen, Sociaal Fonds en premies
  • Bijhouden digitaal dossier

Grip op de zaak

Anderz is dankzij onze jarenlange ervaring expert op het gebied van verlonen op basis van payroll. Onze specialisten denken altijd mee en zijn volledig op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de markt. Met een payrollovereenkomst kun je medewerkers exclusief aan jouw organisatie binden, waarbij je zelf de regie hebt op de werving en selectie. Natuurlijk kunnen we hierbij helpen, maar alleen als jij dat wilt.

Ook verlonen op basis van payroll?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in