Informatie voor medewerkers

Informatie voor medewerkers

Ga je als medewerker aan de slag bij één van onze opdrachtgevers, dan ben je officieel bij ons in dienst. Dat noemen we het juridisch werkgeverschap.

Wij betalen je salaris uit, regelen je arbeidsovereenkomst en bewaken de cao die voor jou van toepassing is. Ook zorgen we voor een hoop administratieve zaken, zoals je loonstroken en jaaropgaven.

De dagelijkse gang van zaken

Vragen over werktijden, huisregels en al die andere ‘dagelijkse zaken’ bespreek je met het bedrijf of de instelling waar je aan het werk bent. Op de achtergrond regelen wij vervolgens alle arbeidsrechtelijke, contractuele en financiële zaken.

Uitbetaling loon

Wij zorgen er altijd voor dat je loon juist en tijdig wordt uitbetaald. Ook bij ziekte betalen we je loon door en we begeleiden je, indien nodig, tijdens je verzuim. We betalen je salaris wekelijks of eens per vier weken, afhankelijk van de keuze die je met de opdrachtgever maakt. Bij elke loonbetaling ontvang je van ons per mail een salarisspecificatie.

Ziek- en betermeldingen

Ben je ziek? Meld dit dan voor 9.30 uur bij je leidinggevende én bij ons. Begin je eerder dan 9.30 uur? Meld het dan een uur voor aanvang van jouw dienst. Bij ziekte betalen wij of het UWV je salaris gewoon door. Ben je beter? Meld dat dan bij je leidinggevende en bij ons.

Verlof en vakantie

Je hebt recht op 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband en minstens 8,33% vakantiebijslag, dit wordt eind mei of begin juni uitgekeerd. Verder krijg je alle erkende feestdagen doorbetaald. Dit is geregeld in de NBBU-cao Uitzendkrachten. Ook hier geldt dat je dezelfde rechten hebt als je collega’s (in dezelfde functie) die in vaste dienst zijn bij de opdrachtgever. Voorwaarde is wel dat de feestdag valt op een dag waarop je aan het werk zou zijn, én dat er bij de opdrachtgever die dag niet wordt gewerkt.

Pensioenregeling

Het NBBU-cao Uitzendkrachten voorziet in een pensioenregeling. De Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten zorgt voor de uitvoering van deze pensioenregeling, die geldt voor medewerkers van 21 jaar of ouder. Alle informatie over deze pensioenregeling vind je op de website van StiPP Pensioenfonds.

Vacatures

Wil je eens om je heen kijken of zoek je een nieuwe uitdaging? Bekijk dan ons vacatureplatform Anderz Jobs. Met dit platform helpen we werkzoekenden met het vinden van de juiste baan en ondersteunen we in het sollicitatieproces. Dit doen we bijvoorbeeld met sollicitatietrainingen of hulp bij het vinden van de juiste vacature.

Kennismaken?


We gáán voor onze klanten én voor onze medewerkers. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in