Betaaltermijn door kabinet gehalveerd

Ken je het gezegde: geef ze een vinger en ze nemen je hele hand? Zo gaat het vaak met betaaltermijnen. Spreek jij met je klant 14 dagen af? Dan is de kans heel groot dat het al gauw 20 dagen wordt. En dat is natuurlijk alles behalve prettig.

Wellicht vraag je je af wat de overheid hier nu eigenlijk mee te maken heeft. Dat zullen we je uitleggen. De overheid (zeker in corona-tijd) moet alles en iedereen voorzien van steun, want de tijden zijn gek en alles loopt anders dan verwacht. Maar door dat grote bedrijven het MKB steeds later betalen, kampt de overheid nu met een financieringsgat van maar liefst 55 miljard euro!

Wil jij jouw backoffice uitbesteden?

Bij Anderz gáán we voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

We kunnen er natuurlijk lang of kort over zijn, maar het is zeker in deze tijd gewoon van groot belang dat er op tijd betaald wordt. Ondernemers komen in deze toch al lastige en onzekere tijd in de knel als klanten of opdrachtgevers zich niet aan het betaaltermijn houden. Door de betalingstermijn te halveren naar 30 dagen wil de overheid een signaal afgeven. Help elkaar deze tijd door, breng elkaar niet onnodig in de problemen en… betalen betalen betalen!

Dus een tip van ons: calculeer een of twee weken ‘’vertraging’’ in en zet je betalingstermijn op 14 dagen in plaats van 30. Zo voorkom je dat je in de knel komt te zitten!

Samen zetten wij kwaliteit op 1

Bij Anderz for Flex staat kwaliteit bovenaan. Daarom zetten wij graag nét dat stapje extra voor onze klanten. Wij staan graag voor je klaar met:

  • De beste inhoudelijke kennis
  • Een dagdeel per maand aanwezigheid op jouw locatie
  • Deskundig advies wanneer jij dat nodig hebt