Anderz Jobs
Exclusief voor klanten

De perfecte match

begint op Anderz Jobs

Anderz Jobs is het vacatureplatform speciaal voor klanten van Anderz. Met Anderz Jobs verbinden we echte vakmensen aan echte banen en werken we samen met onze klanten aan een gezonde arbeidsmarkt.

Werving van uitzendkrachten

Exclusief aan onze klanten bieden wij deze recruitmentdienst. Een gebruiksvriendelijk én waardevol platform waarop we samen op zoek gaan naar de perfecte kandidaat. Daarmee helpen we onze klanten te groeien door meer en betere sollicitanten te werven. Naast het plaatsen en uitzetten van de vacature ondersteunen we ook met online campagnes en een uitstekende recruitmentstrategie.

Met dit platform willen we ook alle werkzoekenden helpen de juiste baan te vinden en ondersteunen we in het sollicitatieproces. Dit doen bijvoorbeeld met sollicitatietrainingen of door te helpen in de zoektocht naar een passende vacature.

Vacatureteksten

Werving en selectie begint vaak bij arbeidsmarktcommunicatie. Oftewel: de vacaturetekst. Essentieel, want dat is vaak de eerste kennismaking van de kandidaat met een organisatie. Onze content marketeer heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van wervende vacatureteksten. Daarmee helpen we onze klanten de ideale kandidaat te vinden.

Meer weten? Bekijk het platform of neem contact met ons op.

Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in