Subnavigatie

IMPACTVOLLE SAMENWERKINGEN

Het was een zondagochtend in maart, in Spanje. Ik maakte een wandeling door smalle straatjes. Het was het begin van het Anderz-avontuur. Ik overdacht de jaren die voorbij waren gegaan. Zeven jaar lang had ik als algemeen directeur geknokt om de organisatie, waar ik toen werkte, succesvol te maken. Ik kreeg het aanbod om mede-eigenaar te worden. Na lang wikken en wegen besloot ik: ik doe het niet.

Al wandelend in Spanje nam ik mij voor: ik wil het écht verschil gaan maken. Ik stapte niet -zoals Alice - in een konijnenhol, maar het was wel een keerpunt. Ik wilde mensen met mijn kennis écht gaan helpen. Daarvoor moest ik maximaal onafhankelijk zijn. Ik besloot mijn eigen bedrijf te gaan starten. Eentje zonder kaders, zonder hiërarchie, zonder een echte baas. Een plek waarin experts vanuit hun passie anderen helpen. Een plek waar alles op tafel komt: authentieke expertise, maximale onafhankelijkheid, volledige motivatie. Met focus op één ding: impactvolle samenwerkingen. Partneren. Het zou gaan om kwaliteit, klantenbinding. Nieuwe omzet zou onderschikt worden, zo nam ik mij voor. Een soort Wonderland, maar dan anders.

STAANDE HOUDEN

Maximaal onafhankelijk zijn. Het klonk zo mooi. Wat dat echt betekende, leerde ik later. Je eigen bedrijf klinkt stoer, maar het is ook gewoon eng. Niet lang daarvoor had ik een goede baan, financiële zekerheid en een dikke auto onder mijn kont. Hoe ga ik mij, met mijn nieuwe bedrijf, staande houden in een wereld waarin de concurrentie je -hard en zacht- om de oren vliegt? Toch heb ik nooit getwijfeld aan mijn keuze. Ik bleef trouw aan mijn focus, impactvolle samenwerkingen, en vertrouwde op mijn expertise. Daardoor is het mij gelukt om Anderz succesvol op te richten.

WE GÁÁN

Wat ons zo anders maakt? Dat is niet in een paar woorden te vatten. Het zit ‘m aan de ene kant in onze expertise: alle Anderz experts zitten bomvol ervaring en kennis. Van alle facetten van de flexmarkt. Het zit ‘m ook in wie we zijn: authentiek, kritisch en volhardend. We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich zo lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

Anderz wordt steeds meer het bedrijf dat ik voor ogen had: een plek waar experts het maximale uit zichzelf en hun klanten halen. Stuk voor stuk brengen we onze eigen expertise in. We zijn er nog niet. We blijven ons ontwikkelen, met elkaar en met onze klanten en partners. Samen kunnen we namelijk echt impact maken en ons maximaal inzetten voor een stevige arbeidsmarkt. Hieronder stelt het team zich aan je voor. Wil je persoonlijk kennismaken? Leuk! Bel of mail ons en we maken een afspraak.

Neem contact met ons op!

OVER ANDERZ

“Would you like your adventure now, or shall we have our tea first?” – Alice in Wonderland

Ken je Alice in Wonderland? Nu niet gelijk afhaken met lezen. We gaan geen ‘ze leefden nog lang en gelukkig’ verhaal aan je ophangen. Toch willen we je graag vertellen over onze liefde voor Alice. Of beter gezegd: over mijn zwak voor Alice. Ik ben Fatima Dahman en Anderz is mijn bedrijf.

In een wereld waarin alles anders is, is niets onmogelijk. Dat ontdekte Alice toen zij, via het konijnenhol, in Wonderland terecht kwam. Zelf geloof ik eigenlijk niet in sprookjes. Maar Alice heeft een speciaal plekje in mijn hart. Waarom? Omdat ze anders is. Omdat haar wereld anders is.

Toen ik Anderz oprichtte wist ik: ik ga van de gebaande paden af. Dat is zo mijn hele leven geweest, eigenlijk. Net als Alice sprong ik met Anderz in het diepe. Ik ontdekte: niets is zoals het gisteren was. Ik niet, maar ook mijn klanten niet. Zelfs de wereld niet, waarin wij ons begeven.

ZONDER BEGIN IS ER NOOIT EEN EIND

De schildpad zei tegen Alice: “Ik zie niet in hoe hij het gaat afmaken, als hij er nooit aan begint.” Zo is het Anderz-avontuur ooit begonnen en zo werken wij vandaag de dag aan waardevolle samenwerkingen.

Start jouw avontuur binnenkort bij Anderz? We gaan het graag met je aan.

Anderz werkt snel, open en transparant

Contact