IMPACTVOLLE SAMENWERKINGEN

Het was zondagochtend in maart, in Spanje. Ik maakte een wandeling door de smalle straatjes. Het was het begin van het Anderz-avontuur. Ik overdacht de jaren die voorbij waren gegaan. Zeven jaar lang had ik als algemeen directeur hard geknokt om de organisatie waar ik toen werkte, succesvol te maken. Ik kreeg het aanbod om mede-eigenaar te worden. Na lang wikken en wegen besloot ik: ik ga dat niet doen.

Al wandelend in Spanje nam ik mij voor: ik wil écht het verschil gaan maken. Ik stapte niet -zoals Alice in Wonderland- in een konijnenhol, maar het was wel een keerpunt. Ik wil mensen met mijn kennis écht gaan helpen. Daarvoor moet ik maximaal onafhankelijk zijn. Ik ga mijn eigen bedrijf gaan starten. Eentje zonder kaders, zonder hiërarchie, zonder een echte baas. Een plek waarin experts vanuit hun passie anderen helpen. Een plek waar alles op tafel komt: authentieke expertise, maximale onafhankelijkheid, volledige motivatie. Met focus op één ding: impactvolle samenwerkingen. Partneren. Het gaat om kwaliteit, klantenbinding. Nieuwe omzet zou onderschikt worden, zo nam ik mij voor. Een soort Wonderland, maar dan anders.

STAANDE HOUDEN

Maximaal onafhankelijk zijn. Het klonk zo mooi. Wat dat echt betekende, leerde ik later. Je eigen bedrijf klinkt stoer, maar het is ook gewoon eng. Niet lang daarvoor had ik een goede baan, financiële zekerheid en een dikke auto onder mijn kont. Hoe ga ik mij, met mijn nieuwe bedrijf, staande houden in een wereld waarin de concurrentie je -hard en zacht- om de oren vliegt? Toch heb ik nooit getwijfeld aan mijn keuze. Ik bleef trouw aan mijn focus, impactvolle samenwerkingen, en vertrouwde op mijn eigen expertise. Daardoor is het mij gelukt om Anderz succesvol op te richten.

WE GÁÁN

Wat ons zo anders maakt? Dat is niet in een paar woorden te vatten, eigenlijk. Het zit ‘m aan de ene kant in onze expertise: alle Anderz experts zitten bomvol ervaring en kennis. Van alle facetten van de flexmarkt. Maar het zit ‘m ook in wie we zijn: authentiek, kritisch en volhardend. We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich zo lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

Anderz wordt steeds meer het bedrijf dat ik voor ogen had: een plek waar experts het maximale uit zichzelf en hun klanten halen. Stuk voor stuk brengen we onze eigen expertise in. We zijn er nog niet. We blijven ons ontwikkelen, met elkaar en met onze klanten en partners. Alleen samen kunnen we nog succesvoller worden. Hieronder stelt het team zich aan je voor. Wil je persoonlijk kennismaken? Leuk! Bel of mail ons en we maken een afspraak.

Neem contact met ons op!

Anderz werkt snel, open en transparant

Contact