Backoffice dienstverlening voor intermediairs

Backoffice voor intermediairs

De perfecte match tussen kandidaat en klant plus een fijne relatie met beiden. Daar draait het voor jou om. Voor ons ook. Daarom bieden we totale backoffice dienstverlening voor intermediairs.

We zorgen ervoor dat je hele backoffice op rolletjes loopt. Financieel, juridisch en administratief. Of we nemen een deel uit handen en verzorgen bijvoorbeeld alleen de salarisadministratie. Als je met ons samenwerkt, dan worden wij de juridische werkgever van de uitzendkrachten. De eindklant ontvangt van ons een factuur, jij ontvangt je marge.

Verloning

We plaatsen de uitzendkrachten bij ons op de loonlijst. Vervolgens zorgen we voor een tijdige betaling van het loon en nemen we de voorfinanciering voor onze rekening. We betalen alle werkgeverspremies en sturen je klanten rechtstreeks een factuur met de afgesproken betalingstermijn. Ook zorgen we ervoor dat de uitzendkrachten dezelfde rechten opbouwen als medewerkers in vaste dienst.

Facturatie

Als je wilt, nemen we het volledige facturatietraject inclusief het debiteurenbeheer van je over. Dus ook richting je eindklanten. Daarnaast staat onze kennis en expertise op het gebied van verloning voortdurend tot je beschikking. Dat maakt onze backoffice dienstverlening compleet.

Salarisadministratie

Het voeren van een goede, complete en overzichtelijke salarisadministratie is essentieel voor iedere intermediair. Daarbij geldt dat een salarisadministratie meer is dan het bijhouden en uitkeren van de salarissen. Er is specifieke kennis nodig. Wij hebben die kennis en zorgen ervoor dat je steeds kunt zien wat we voor je doen. Dat kan digitaal, maar uiteraard ook in persoonlijke gesprekken met je vaste contactpersoon.

Eerlijke tarieven

Wij zijn eerlijk en transparant, ook over onze tarieven. Gaan we eenmaal met elkaar in gesprek, dan zorgen we ervoor dat je precies weet waar je aan toe bent. Dat vinden we belangrijk, zeker omdat er -helaas- genoeg aanbieders op de markt zijn die ver onder kostprijs verlonen. Wat absoluut niet klopt, als je er bij stilstaat.

Vraag een aanbod

Anderz zet zich maximaal in voor een stevige arbeidsmarkt. Dat doen we ook door vraag en aanbod bij elkaar te brengen op Anderz Jobs. Op dit vacatureplatform, exclusief voor klanten, verbinden we echte vakmensen aan echte banen. Naast het plaatsen en uitzetten van vacatures ondersteunen we ook met online campagnes en een uitstekende recruitmentstrategie.

Daarom kies je voor Anderz

Wij hebben jarenlange kennis van en ervaring met de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming en payrolling. Door samen te werken met Anderz, weet je zeker dat je kunt terugvallen op een deskundige, betrouwbare partner.

 • Ziekteverzuimregistratie en pensioenopbouw
 • Loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften
 • Beheren en updaten van digitale administratiesoftware
 • Bijhouden van actuele ontwikkelingen rond cao’s en salariëring
 • Bijhouden vakantie-uren en andere variabele factoren
 • Afdrachten belastingen, Sociaal Fonds en premies
 • Tijdige en correcte uitbetaling uitzendkrachten
 • Bijhouden digitaal dossier
 • Voorfinanciering
 • Facturatie aan je eindklanten
 • Debiteurenbeheer en risicomanagement

Kies de juiste backoffice voor jou


Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in