YES, we gaan ervoor!

Begin van dit jaar hebben we je er al meer over verteld; de Anderz Academy. Dé leergang voor de uitzendondernemer. Helaas kregen we al vrij snel te maken met het allesbekende Coronavirus wat ons destijds heeft doen besluiten de Anderz Academy tijdelijk on hold te zetten. Maar…. Dat betekent niet dat de plannen van de baan waren. Deze plannen hebben we weer van de plank gehaald en gaan we nieuw leven in blazen! We roepen niet voor niets al weken; kennis is macht!

Doorstart Anderz Academy

We maken een soort doorstart met onze Anderz Academy. Maar dan in een ‘Corona-proof’ jasje! We hebben nu de optie tot het online volgen van de kennissessies of fysiek op ons kantoor, in de daarvoor ingerichte trainingsruimte in Otterlo. Wij zouden jou, als uitzendondernemer, graag helpen om je kennis in deze periode samen met ons door te ontwikkelen. Door dit mooie concept kunnen we samen vooruit gaan in deze gekke tijd. Proef je onze enthousiasme al?

Benieuwd hoe het werkt?

Wij leggen het je hieronder uit! En denk je dat de Anderz Academy wel wat voor jou kan zijn? Laat ons dan via www.anderzacademy.nl weten of je de kennissessies online of fysiek zou willen bijwonen. De online training zal plaatsvinden via bijvoorbeeld Zoom. En uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat dit super goed te doen is! Wil je liever de training fysiek volgen? Geen probleem! Uiteraard op afstand, conform de richtlijnen van het RIVM.

De onderwerpen van de vijf kennissessies, die verspreid over het jaar plaats zullen vinden:

  • Commercie
  • Communicatie
  • Marketing
  • Vakkennis
  • Psychologie

De sessies worden gegeven door Ellen van Hierden, de directeur van Artra! Geen half werk dus, zoals je van ons mag verwachten.

Wil jij jouw backoffice uitbesteden?

Bij Anderz gáán we voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

Dan de prijs, ook niet onbelangrijk natuurlijk

We zijn tenslotte allemaal ondernemers 😉 We hebben twee verschillende prijzen. Een voor onze klanten, want die hebben bij ons natuurlijk wel een streepje voor, en een voor niet-klanten.

Prijs voor een totaalpakket van vijf sessies:

  • Anderz klanten:              € 499,-
  • Niet-klanten:                   € 999,-

En we verklappen; normaal gesproken betaal je voor dit mooie pakket een prijs van 1475 euro. Mooi aanbod toch?

Hebben we je al enthousiast gekregen ? Klik dan hier om aan te geven dat je geïnteresseerd bent! Wij houden je dan op de hoogte zodra er meer bekend is over de data. Ben je nieuwsgierig geworden, maar wil je graag wat meer informatie? Kijk dan op www.anderzacademy.nl.  En wie weet zien we elkaar binnenkort bij de Anderz Academy!  

Samen zetten wij kwaliteit op 1

Bij Anderz for Flex staat kwaliteit bovenaan. Daarom zetten wij graag nét dat stapje extra voor onze klanten. Wij staan graag voor je klaar met:

  • De beste inhoudelijke kennis
  • Een dagdeel per maand aanwezigheid op jouw locatie
  • Deskundig advies wanneer jij dat nodig hebt