Verlonen op basis van uitzenden

Verlonen op basis van uitzenden

De beste werkgever is wat ons betreft niet de werkgever die het personeel in de watten legt, maar de werkgever die alles goed regelt. Daarbij kunnen wij helpen.

Met verlonen op basis van uitzenden kies je voor maximale flexibiliteit. Dat geldt voor jou als werkgever, maar ook voor de uitzendkracht. Die heeft namelijk de mogelijkheid om ook (parttime) voor een andere opdrachtgever te werken. Zo plukt iedereen de vruchten van flexibiliteit. Met verlonen op basis van uitzenden dragen wij de werkgeversrisico’s en
-plichten. Via de uitzendovereenkomst komt de medewerker bij ons op de loonlijst, maar hij of zij werkt bij jou.

Dit doen we allemaal voor je:

  • Werving en selectie
  • Uitbetalen lonen en voorfinanciering
  • Loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften
  • Facturatie aan je eindklanten
  • Ziekteverzuimregistratie en pensioenopbouw
  • Bijhouden vakantie-uren en andere variabele factoren
  • Afdrachten belastingen, Sociaal Fonds en premies
  • Bijhouden digitaal dossier

Werken met Anderz jobs

Voor het vinden van de juiste kandidaat, werk je soms met ons vacatureplatform Anderz Jobs. Daarmee verbinden we mens aan werk en gaan we samen op zoek naar de perfecte kandidaat. We ondersteunen werkgevers in de groei van het bedrijf en helpen kandidaten in het sollicitatieproces. Je kunt de vacature bij ons plaatsen en bovendien kunnen we extra aandacht verzorgen via een online campagne. Sollicitanten helpen we met onder andere trainingen en ondersteuning in hun zoektocht naar een vacature.

Ook verlonen op basis van uitzenden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in