Wijzigingen StiPP

Hoewel we er nog niet over na willen denken stevenen we al met flinke vaart af op 2022. Er zullen grote veranderingen plaatsvinden in het StiPP pensioen zoals we die kennen en dat is fijn voor alle hardwerkende flexkrachten! Vanaf 1 januari 2022 hoeven zij niet meer 26 weken te werken alvorens ze recht hebben op StiPP Basispensioen, maar nog maar 8 weken!

En de flexkrachten die op 1 januari 2022 wel al langer dan 8 weken werken, maar nog geen 26 weken? Die gaan op 1 januari meteen van start met het opbouwen van StiPP Basispensioen. Er verandert niks voor de flexkrachten die al StiPP Basis- of Pluspensioen hebben.

Wil jij jouw backoffice uitbesteden?

Bij Anderz gáán we voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

Pensioengevend salaris

Flexkrachten bouwen over een deel van hun loon pensioen op en dit heet pensioengevend salaris. Dit pensioengevend salaris wijzigt ook per 1 januari 2022. Vanaf dan zal het beter aansluiten op het loon dat je doorgeeft voor werknemersverzekeringen. En dat maakt het voor alle partijen makkelijker en duidelijker! Deze wijziging is zowel op de Basisregeling van toepassing als op de Plusregeling.  

Vergeten jullie de wijzigingen niet op tijd door te voeren? 

Bron: StiPP

Samen zetten wij kwaliteit op 1

Bij Anderz for Flex staat kwaliteit bovenaan. Daarom zetten wij graag nét dat stapje extra voor onze klanten. Wij staan graag voor je klaar met:

  • De beste inhoudelijke kennis
  • Een dagdeel per maand aanwezigheid op jouw locatie
  • Deskundig advies wanneer jij dat nodig hebt