Subnavigatie

Gezocht een topper van een stagiair(e)!

10 januari 2019

Wil jij echt wat leren en niet alleen maar koffie halen voor je collega’s? Kom dan bij ons stagelopen, want wij halen ook gewoon koffie voor jou! Bij ons ben je echt onderdeel van het team. Je draait volledige mee binnen ons bedrijf. En doordat we een kleine organisatie zijn, zijn de lijntjes kort en kunnen we je de ultieme begeleiding geven.

Maar wie zoeken we nou eigenlijk? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige derde- of vierdejaars HBO-student, bij voorkeur de opleiding Marketing, Communicatie of Bedrijfseconomie. Iemand die van aanpakken weet en niet bang is om ideeën met ons te delen. Daarnaast verwachten we dat je zelfstandig kunt werken.

Wat ga je doen?
Je krijgt bij ons concrete taken om mee aan de slag te gaan. Samen kijken we in welke richting je je graag wilt verdiepen en ontwikkelen en welke werkzaamheden daar bij passen.

Dus ben jij op zoek naar een stage waar je echt wat kan leren? Neem dan contact met mij op en stuur je motivatie en CV naar marije@anderz.nl. 

Terug naar overzicht