Subnavigatie

Blog I Even voorstellen: Ineke!

18 mei 2021

Hoi! Mijn naam is Ineke van Rooij en vanaf nu sluit ik me vol enthousiasme aan bij ‘de dames van Anderz’, zoals het bedrijf inmiddels met enige regelmaat genoemd schijnt te worden. Anderz heeft de ambitie dit jaar flink te groeien en daar hoort natuurlijk ook uitbreiding van het eigen personeelsbestand bij. Ik ben hartstikke blij dat ze in dat kader aan mij dachten. Reken er dus maar op dat ik vanaf dag één alles op alles zet om een waardevolle versterking te zijn.

Nu wil je natuurlijk allereerst weten wat er zoal in m’n bagage zit die ik bij Anderz parkeer. Daar kan ik kort in zijn: jarenlange ervaring in werkelijk alles wat met dienstverlening op het gebied van de backoffice te maken heeft, én enkele jaren als zelfstandig uitzendondernemer. Ik durf dan ook met een gerust hart te stellen dat ik het klappen van de zweep wel zo’n beetje ken en op vrijwel alle vlakken van dit mooie vak mijn bijdrage kan leveren. Aan Anderz in het algemeen en natuurlijk aan de klanten van Anderz in het bijzonder!

Binnen Anderz ben ik verantwoordelijk voor operations. Dat betekent dat je mij voor werkelijk alles wat met Anderz te maken heeft kunt bellen. Omdat Fatima en ik elkaar al jaren kennen en in het verleden veel hebben samengewerkt, vullen we elkaar optimaal aan. Ik ben er dan ook heilig van overtuigd dat we samen met ons team onze klanten nóg beter kunnen gaan bedienen.

Nou vooruit, tot slot dan nog een klein tipje van de sluier op privégebied: ik ben een enorme paardenfanaat en breng dan ook heel wat uurtjes door op de manege. Klaar met het werk en de paarden? Dan heb ik het thuis in Duiven reuze gezellig met mijn man, twee kinderen en twee hondjes.

Ik heb echt super veel zin in deze nieuwe uitdaging en bruis dan ook werkelijk van de energie en het enthousiasme!

Hopelijk tot snel!

Groetjes,

Ineke

Terug naar overzicht