Consultant

Hallo, ik ben Ilona

Als er íets goed moet gaan, dan is het wel het uitbetalen van salarissen. Als consultant zet ik mij daar maximaal voor in. Ook voor andere backofficewerkzaamheden draai ik mijn hand niet om, zoals het opstellen van contracten, marges en verwerken van ziektemeldingen. Het feit dat ik al behoorlijk wat jaar binnen de payrolling werk, én meerdere opleidingen heb gevolgd die passen bij werken in de uitzendbranche, zorgt ervoor dat ik alle kneepjes van het vak ken en toepas.

“Een dag niet verloond, is een dag niet geleefd!”

Mijn collega’s horen mij wel eens zeggen: een dag niet verloond, is een dag niet geleefd. Zo voelt het ook. Ik hou van m’n werk en vind het belangrijk dat zo goed en foutloos te doen. Daarmee tover ik namelijk een glimlach op de gezichten van onze klanten en flexkrachten! Anderz is een heel prettige en ondernemende organisatie, dat matcht mooi bij mij. Ik onderneem zelf ook graag leuke dingen, met mijn vriend en dochter. De wereld ontdekken, verder weg of juist dichtbij, daar word ik blij van.

Neem gerust contact met mij op:

Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in