Share and Shine


Foto's

Beste Powervrouw!

Ben je ook aan het nagenieten van afgelopen donderdag? Wij wel! We hopen dan ook dat je net als ons hebt genoten van een succesvolle eerste editie van Share & Shine, hét netwerkevent voor en door powervrouwen. Wij kijken in elk geval terug op een event vol met waardevolle gesprekken, mooie ontmoetingen, bijzondere inspiratie en lekker eten en drinken. En schuilen in de kelder; dat was toch gewoon hilarisch!

Zoals wij altijd zeggen: gelukkig hebben we de foto's nog! 

Event

Share and Shine

Hét event voor powervrouwen komt er aan. Op donderdag 23 juni organiseren Fatima Dahman en Marike Zoonen Share & Shine: een netwerkbijeenkomst voor en door vrouwen.

In het hart van de Veluwe, op een prachtige locatie in Otterlo ligt het kantoor van Anderz for Flex. De ideale locatie om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en te genieten. Kortom, time to Share & Shine.

Wat kun je verwachten?

Niemand minder dan Tom Hartjes presenteert zijn geweldige kookkunsten en verzorgt voor alle aanwezigen heerlijke hapjes. Aan lekkere drankjes ook geen gebrek. Maar naast de innerlijke mens, is er natuurlijk ook ruimte voor inspiratie. En wel in de vorm van te gekke gastspreker: Danielle Jiskoot

Gastspreker Danielle Jiskoot

Danielle is ondernemer, verbinder en advocate voor happiness als groeifactor voor bedrijven. Ze spreekt over werkgeluk, het belang van inclusieve rolmodellen, zelfexpressie en ondernemerschap. Inspiratie ten top!

Ben je erbij?

Wij hebben er zin in! Jij ook? Laat ons via onderstaande knop weten of je er 23 juni bij bent.

Share & Shine

23 juni 2022
Vanaf 17:00 uur

Roekelseweg 47
6731 DC Otterlo

Tot dan!

Wat kun je verwachten?

Wanneer: 23 juni
Tijdstip: 17:00 uur
Locatie: Roekelseweg 47 in Otterlo

Spreker Daniele Jiskoot

Danielle Jiskoot, changemaker en dé spreker over zelfexpressie, inclusie en (werk)geluk. Ze richtte in 2019 The Drag Agency op, de eerste agency voor drag talent in de Benelux. Met hoge energie en humor garandeert ze onvergetelijke sessies en brengt ze prikkelende gesprekken op gang. Ze daagt organisaties uit om meer authenticiteit te laten zien. Danielle is expert op het gebied van leiderschap, diversiteit & inclusie, mens & maatschappij en ondernemerschap. 

Culinair: Tom Hartjes

 

 

Fatima Dahman

Al wandelend in Spanje nam ik mij voor: ik wil het écht verschil gaan maken. Ik stapte niet -zoals Alice - in een konijnenhol, maar het was wel een keerpunt.

Lees meer

Marike Zoonen

Marike is een onmisbare duizendpoot binnen haar bedrijf, ook wel de smeerolie die de bedrijfsmotor draaiende houdt.

Lees meer

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in