Subnavigatie

Anderz in gesprek met...

30 november 2020

Oké… we vertellen veel, soms héél veel. Maar we willen jou graag laten zien wie we zijn en natuurlijk wat we doen. Maar wie kunnen dat nou beter dan onze partners? We kunnen tenslotte wel zeggen dat we goed zijn, maar is dat nou wel echt zo? Daarover gaan wij in gesprek met onze partners. Om jou een gevoel te geven bij hoe onze partners ons zien. Want wie kan ons nu beter beoordelen dan zij? En geloof ons, zij zijn net zo eerlijk als dat wij zijn!

Wij leggen met enige regelmaat één van onze partners het vuur aan de schenen. Natuurlijk omdat we graag willen weten hoe ze tegen Anderz en onze samenwerking aan kijken, maar ook omdat we er ongetwijfeld van kunnen leren. Want ook dingen die minder goed verlopen (al zijn die er natuurlijk vrijwel niet 😉) horen we ook graag!

In ons eerste vragenvuur hebben we onze ‘benjamin’ (één van onze nieuwste partners) onder vuur genomen; Rieka Stobbe, eigenaresse van SJ Detachering uit Veenendaal. Ze is onlangs, in de Corona-tijd, overgestapt naar Anderz en dat is voor ons een goede reden om haar daarover eens te bellen!    

We starten ons gesprek met een aantal vragen; over hoe ze bij ons terecht is gekomen en hoe ze vindt dat de communicatie en samenwerking met ons verloopt . Meteen kregen we een enorme lach op ons gezicht, want wat een leuk antwoord gaf ze! Naast dat we natuurlijk inmiddels al wisten dat het een leuk mens is, zei ze het volgende:

Rieka: ‘’Ik heb ergens op internet een stukje gezien of ergens in de krant gelezen over een jonge enthousiaste club dames, die verloningen doen. En ik had direct zoiets van: jong en enthousiast; daar houd ik wel van! En ondernemende dames houd ik ook van!’’

Ja ondernemende vrouwen die samenwerken met andere ondernemende vrouwen; wij vinden dat ook heel tof! Rieka is er een in hart en nieren, al meer dan 23 jaar heeft zij een eigen onderneming en doet zij haar werk met passie en plezier. Ze vertelde ons dat ze opzoek was naar een nieuwe backoffice partij omdat haar vorige backoffice partner voornamelijk in de zorg zat. Dat maakte voor de verloning natuurlijk niet zoveel uit, maar in deze periode is het hectisch in de zorg. Dat voelde zij bij haar backoffice partner ook. Vanuit deze gedachte vertelde ze, dat het volgens haar de perfecte tijd was om over te stappen. Waarop we natuurlijk graag wilden weten hoe haar ervaring is geweest met het overstappen en hoe ze de samenwerking ervaart.

Rieka: ‘’Ja so far so good! Ik ben natuurlijk nog maar heel kort bij jullie, maar moet zeggen dat het allemaal erg soepel en vriendelijk verloopt. Jullie zijn in het bezit van goede vakkennis; ik hoef maar te vragen en jullie rammelen het eruit. Jullie zijn van niet moeilijk doen en gewoon organiseren. Hoe lekker is dat! Ik was ook zeer blij verrast dat ik maar een paar A4-tjes hoefde in te vullen. Helemaal top toch? Dat zorgde ervoor dat het proces soepel en snel verliep’’.

Rieka vertelde dat ze ons dus via een advertentie op internet of in de krant heeft gevonden en toen contact met ons heeft gezocht. Onze collega Marije heeft toen het contact opgepakt en dat klikte meteen. Nog de volgende dag zat Marije bij Rieka op kantoor in Veenendaal om alles rond te maken. Ook is ze op bezoek geweest op ons  kantoor in Otterlo om kennis komen maken met de rest van het team van Anderz. Dit ging allemaal in rap tempo dus! Daarnaast vond ze het een dikke plus dat er niet enorm veel papierwerk en andere rompslomp bij kwam kijken.

Over tempo en rompslomp gesproken, wij wilden natuurlijk ook graag weten hoe zij dat ervaart nu we allemaal vanuit huis werken deze periode. Of dit voor de klant merkbaar is.

Rieka: ‘Ik ben bij jullie op kantoor geweest toen het nog mocht. Nou ik kan het verschil in communicatie en kwaliteit niet merken nu jullie allemaal thuiswerken in vergelijking met toen jullie nog op kantoor zaten. Jullie klanten merken er helemaal niets van en dat vind ik perfect. Jullie lijnen zijn nog steeds kort en weten overal van. Het is snel even een belletje. Zo ook vanochtend: Ik zat in de auto en moest snel even wat weten. Het is één belletje jullie kant op en het is geregeld. Ja hoe lekker is dat? Ik kan me wel voorstellen dat het voor jullie minder gezellig is, al lijken jullie me inventief genoeg om daar een tijdelijke oplossing voor te vinden.’’

Gelukkig, niets is minder waar! Ze merkt het verschil niet met toen we nog wel met zijn allen op kantoor zaten. Het is natuurlijk ook de bedoeling dat onze partners dat niet merken, maar dat weten we pas zeker als we het van hen zelf ook horen!

Ze vertelde ons ook over dat ze nu ze met ons in zee is gegaan ze weer alle tijd heeft voor hetgeen ze wil doen: op bezoek bij klanten en prospects. Haar corebusiness dus! En daar helpen we natuurlijk graag bij. Ze vertelde ons (met een knipoog 😉) dat we snel zijn met ons werk en het beantwoorden van eventuele vragen. En dat zij momenteel soms de stoorzender is! Niet echt natuurlijk, maar ze geeft daarmee aan dat ze nooit op ons hoeft te wachten. Voorheen deed ze de backoffice grotendeels zelf en dat kostte haar een hoop extra werk. Waar je als enthousiaste ondernemer natuurlijk niet op zit te wachten!

Aansluitend daarop vroegen we of er misschien nog dingen zijn aan onze samenwerking of misschien wel in onze systemen die ontbreken of verbeterd zouden kunnen volgens haar.

Rieka: ‘’Er zijn dingen die ik meteen zou willen printen of in kunnen zien, zoals bijvoorbeeld een proforma loonstrook. Maar aan de andere kant;  ik doe één belletje naar jullie en dan weet ik het ook! Ik bel naar Heidi, die schakelt gelijk en het is geregeld. Dus dat is perfect. Ik moet er nog een beetje aan wennen dat jullie dat allemaal doen.’’

Goed te horen dat onze partners ook verbeterpunten aankaarten, zodat wij hier wat mee kunnen. Want ook dit horen wij graag, zodat we onze diensten nog verder kunnen optimaliseren. Het klinkt alsof de uitbesteding van haar backoffice bij Anderz haar tot nu toe goed bevalt! En daar zijn we natuurlijk blij mee. Naast dat we natuurlijk blij zijn met haar als klant, is Rieka ook gewoon een ontzettend gezellige dame waar je als je niet uitkijkt úren mee kunt kletsen!

Dank je wel Rieka, voor het leuke gesprek!

Vond je dit nou een leuk interview en ben je benieuwd wat onze andere partners gaan zeggen en of ze ook zo positief zijn over onze samenwerking? Houd dan zeker onze website en social media kanalen in de gaten!

Terug naar overzicht