Offerte


Backoffice op rolletjes


We leveren totale backoffice dienstverlening aan intermediairs en werkgevers. Het draait altijd om kwaliteit en klantenbinding. Oftewel: partneren. We gaan voor impactvolle samenwerkingen.

We zijn met trots een vrouwenorganisatie. Met onze inhoudelijk sterke vakkennis maken we ook altijd gebruik van onze softskills. We vieren het feestje met onze klant, bijvoorbeeld bij een mooie plaatsing, een verjaardag of gewoon zomaar. Ook zijn we empathisch, toegankelijk en altijd goed bereikbaar. Omdat we hebben gewerkt bij de grote jongens in onze branche, brengen we een schat aan ervaring en knowhow mee. Dit zetten we in tijdens ons werk, waarmee we onze klanten helpen groeien en doorontwikkelen.

We zijn kritisch en volhardend. We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven. Dat moet je … voelen.

 

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in