Consultant & online marketing

Hallo, ik ben Gaia

Marketing en backoffice een gekke combi? Niet voor mij! In mijn werk bij Anderz is het juist die afwisseling, die het zo tof maakt. Ik houd me bezig met ons online imago en onze zichtbaarheid op social media. Én ik ontzorg mijn collega’s op de backoffice. Een bijzondere combinatie die mij op het lijf is geschreven. Ik zoek altijd naar verbetermogelijkheden, voor mijn collega’s én mezelf. Zodat iedereen prettig en optimaal kan werken en we onze klanten maatwerk kunnen leveren.

“Ik ben een aanpakker. En zie het leven een beetje zoals deze uitspraak: ‘Either you run the day, or the day runs you, you choose’.”

Blije collega’s en tevreden klanten geven mij energie. Daar hoort ook bij dat ik graag iedere dag leer. Dat is het mooie van werken bij Anderz: we krijgen continu de kans ons op verschillende vlakken te ontwikkelen. Dat maakt het werk erg dynamisch en leuk. We hebben een hecht team en veel plezier met elkaar, onze klanten voelen dat. Als ik niet aan het werk ben, zoek ik graag vrienden op voor een spelletjesavond of trek ik erop uit met mijn hond.

Neem gerust contact met mij op:

Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op