Consultant

Hallo, ik ben Evelien

Knelpunten? Ik ben er dol op. Maar dan wel als we een oplossing hebben gevonden en iedereen de dag tevreden afsluit. Dat is ook precies de kern van mijn werk bij Anderz. Als consultant stel ik inschrijvingen en contracten op, maar zet ik ook mijn tanden in lastige regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van cao’s. Dat doe ik met plezier, want ons team is een feest om in te werken. Een gezellige groep collega’s die allemaal de nodige dosis kennis op zak hebben om maatwerk te leveren.

“Met de juiste ingrediënten kun je van iedere samenwerking iets moois maken.”

Wat ook mooi is, is dat we elkaar aanvullen. Zelf breng ik de nodige structuur aan en denk ik altijd in oplossingen. Dat zorgt voor een prettige en relaxte sfeer, waarin we met elkaar en onze klanten blijvend kunnen ontwikkelen. Als ik niet aan het werk ben, dan ben ik graag op pad of met eten in de weer. De natuur in met de kinderen of voor grote groepen koken; ik ben er dol op!

Neem gerust contact met mij op:

Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in