Vacature Backoffice consultant met ervaring

30-40u per week

Hey, hallo! Wat leuk dat je onze vacature hebt gevonden. Ben jij een backoffice consultant met ervaring in de flexbranche? Lees dan vooral verder!

Wat doet Anderz?

Anderz doet de backoffice voor intermediairs en werkgevers in de flexbranche. Van salarisadministratie en verlonen tot juridisch werkgeverschap en recruitment. Wij werken daarbij hecht samen met ons team én onze klanten. Vanuit een prachtig, karakteristiek pand in Otterlo leveren wij dienstverlening met een persoonlijke touch.

Over de functie

Je start je dag met een heerlijk kopje koffie en wat yoghurt met blauwe bessen op ons prachtige kantoor. Daarna duik je in je werk. Zo heb je een meeting met de huisadvocaat over een HR-vraagstuk, controleer je verloningen en facturaties van gewerkte uren, en help je collega’s met pensioenrapportages. De telefoon gaat regelmatig – prospects willen graag weten wat het kost om hun medewerkers via ons te plaatsen, en jij zorgt direct voor een passende offerte. Ook vragen van klanten beantwoord je soepel en klantgericht.

Na de lunch – waarbij we liever kletsen over toffe woontrends dan over werk – pak je de ziekmeldingen op, stem je acties af met de bedrijfsarts en verzekeraar en help je nieuwe medewerkers met hun inschrijving. Voor je het weet, is de dag alweer voorbij, en eigenlijk wil je nog niet naar huis, zo gezellig is het bij Anderz!

Een paar keer per maand werk je ook in-house bij onze klanten. Daar ben je dé HR-adviseur: sparren, meedenken en meewerken – het hoort er allemaal bij.

Wat wij van jou verwachten

  • Je hebt ervaring in de flexbranche en kent de wet- en regelgeving op je duimpje.
  • Easyflex? Jij bent er fan van!
  • Je gaat graag aan de slag met complexe verloningsprocessen en hebt oog voor detail.
  • Je houdt van een grapje, want wij zijn een team met humor.
  • Communicatief ben je sterk, zowel mondeling als schriftelijk, en je werkt accuraat en gestructureerd.

Wat wij jou bieden

Natuurlijk bieden we je meer dan alleen lekkere koffie en een fijne werkplek. Een goed salaris, veel verantwoordelijkheid en volop ruimte voor eigen initiatieven horen er ook bij. We zijn een jong en groeiend bedrijf, met korte lijntjes en een informele sfeer. Perfectie en kwaliteit staan bij ons voorop – dat zit in ons DNA. En oh ja, we vergeten nooit je verjaardag en zorgen graag voor je, zelfs met een kopje soep als je ziek bent.

Ben jij onze nieuwe collega?

Voel je de match? Stuur dan je cv en motivatie naar fatima@anderz.nl. We drinken graag een kop koffie met je!

Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in