Subnavigatie

Administratief

Zonder administratie heb je als uitzender meer ruimte om te ondernemen. Je kunt beter contact onderhouden met je klanten en sneller anticiperen op veranderingen in de markt. Ook krijg je financiële ruimte: zonder backoffice worden je personeelskosten namelijk lager. Besluit je je administratie aan ons uit te besteden, dan kunnen wij de gehele afhandeling, verloning, facturatie, debiteuren, financiering en beheer van je overnemen. Zo heb je minimale werkgeversrisico’s en financiële en administratieve belasting.

Comfortabel ondernemen

Van loonstrook en loonmutatie tot loonaangifte en jaaropgaves. Bij ons is je backoffice administratie in goede handen. Wat we voor je doen, bepaal je zelf. Jij bent tenslotte de kapitein op het schip. We vertellen je wel graag over de koers, de wind en andere omstandigheden die van invloed kunnen zijn op je reis en eindbestemming.

Loonadministratie

Het voeren van een goede, complete en overzichtelijke loonadministratie is essentieel voor ieder uitzendbureau of detacheerder. Daarbij geldt dat een loonadministratie meer is dan het bijhouden en uitkeren van de salarissen. Er is specifieke kennis nodig. Wij hebben die kennis en zorgen ervoor dat je steeds kunt zien wat we voor je doen. Dat kan digitaal, maar uiteraard ook in persoonlijke gesprekken met je vaste contactpersoon.

Extra’s

Wat denk je van een online Training Academy, uitgebreide managementinformatie en gedetailleerde klantanalyses? We ontzorgen niet alleen, we bieden je ook een hoop aan. Standaard in onze backoffice dienstverlening. Zo krijg je van ons managementinformatie per intermediair, klant of werknemer en helpen we je bij het interpreteren van deze informatie. Ook verzorgen we financiële risicoanalyses per klant. En wat denk je van start-up trainingen en trainingen op cao en wet- en regelgeving? Allemaal standaard in onze backoffice dienstverlening.

Wat we voor je doen:

  Loonstroken, jaaropgaven en loonaangiften
  Bijhouden van actuele ontwikkelingen rond cao's en salariëring
  Beheren en updaten van digitale administratiesoftware
  Bijhouden vakantie-uren en andere variabele factoren
  Rapporteren aan jou als opdrachtgever, maar ook de Belastingdienst en pensioenfondsen
  Ziekteverzuimregistratie en pensioenopbouw
  Afdrachten belastingen, Sociaal Fonds en premies

De voordelen voor jou

Zorgeloos je werk doen
Dus tijd vrij voor het leuke werk
Alles centraal geregeld op één plek
Professionele en vergaande ondersteuning
Minimaal één keer per maand bij jou op kantoor

Interesse? Neem contact met ons op!

Anderz werkt snel, open en transparant

Contact