Subnavigatie

Financieel

Door samen te werken met Anderz hou je meer tijd over voor je eigen corebusiness. Met onze diensten op financieel gebied nemen wij bijvoorbeeld de verloning en facturatie uit handen. Wij hebben jarenlange kennis van en ervaring met de bedrijfsvoering van een uitzendonderneming. Door samen te werken met Anderz, weet je zeker dat je kunt terugvallen op een deskundige, betrouwbare partner.

Verloning

We zorgen voor een tijdige betaling van het loon van je uitzendkrachten, waardoor je minder liquiditeitsdruk ervaart. Wij nemen daarbij de voorfinanciering van de lonen voor onze rekening. We betalen alle werkgeverspremies en sturen je klanten rechtstreeks een factuur met de afgesproken betalingstermijn. Daarnaast zorgen we ervoor dat je medewerkers dezelfde rechten opbouwen die elke medewerker in Nederland opbouwt.

Facturatie

Als je wilt, nemen we het volledige facturatietraject van je over. Dus ook richting je eindklanten. Daarnaast staat onze kennis en expertise op het gebied van verloning voortdurend tot je beschikking. Dat maakt onze backoffice dienstverlening uniek.

Eerlijke tarieven

We zijn eerlijk. Soms een beetje te eerlijk. Als we vinden dat het beter kan, zeggen we dat. Daar schrikken mensen wel eens van. Maar wie heeft er baat bij schijn? Ook over onze tarieven zijn wij open en transparant. Vooraf weet je dus precies waar je aan toe bent. Zeker nu sectorverloning sinds 1 januari 2020 is afgeschaft en je als uitzendbureau in sector 52 moet worden verloond. Voor veel intermediairs betekende dat een flinke prijsstijging. Gelukkig stegen de kosten bij Anderz minder hard.

Wat we voor je doen:

  Tijdige en correcte uitbetaling uitzendkrachten
  Voorfinanciering
  Facturatie aan je eindklanten (als je wilt)
  Debiteurenbeheer en risicomanagement
  Bijhouden digitaal dossier
 

De voordelen voor jou

Financiële zekerheid
Minder administratie
Open en eerlijke tarieven
Geen werkgeversrisico’s of zorgen over claims
Alles centraal geregeld op één plek

Interesse? Neem contact met ons op!

Anderz werkt snel, open en transparant

Contact