Subnavigatie

Never stop learning!

18 november 2020

Voor degenen onder jullie die ons al wat langer kennen; we zijn weer bezig met onszelf door ontwikkelen! We schreven het al in ons meest recente persoonlijke mailing: dit is dé tijd om jezelf door te ontwikkelen! We gebruiken onze tijd slim en hebben deze maand gebruikt om onze kennis verder op te halen. 

Deze maand hebben we dan inmiddels ook niet één, maar twéé trainingen op de planning staan!. Kennis is macht is dan ook ons motto. We hebben deze maand onze kennis bijgespijkerd met een training over de Inlenersbeloning en CAO-toepassingen, gegeven door Marcel Reijmers. De tweede training was de gevreesde training; ET-regelingen voor gevorderden door Nettie Alkema.

Natuurlijk willen we wat van deze opgedane kennis ook met jou delen! Dus wij hebben een aantal wist-je-datjes voor je: 

Wist-je-dat: De meeste fouten rondom de inlenersbeloning worden gemaakt betreffende: onjuist uurloon, verkeerde functie of functiegroep, het niet doorvoeren van periodieken en het verkeerd toepassen van overwerk- en onregelmatigheidstoeslag.

Wist-je-dat: Vakantiedagen niet onder de inlenersbeloning vallen?

Waarom nu specifiek deze twee vraag je je misschien af? We hebben gekozen voor deze twee omdat cao’s altijd in ontwikkeling zijn. En zelfs uit de FlexKennisAwards bleek dat er rondom de inlenersbeloning nog steeds een hoop onduidelijkheden zijn. Vandaar dat we deze twee in één training doornemen.

Daarnaast hebben we gekozen voor de ET-regeling voor gevorderden, omdat het een vrij complexe regeling is. Waar wij alle ins- en outs van willen weten. Zodat als een van onze klanten hier een vraag over heeft, wij die zonder moeite kunnen beantwoorden!

En natuurlijk delen we hierover ook graag een paar feitjes: 

Wist-je-dat: niet in elke cao vermeld staat uit hoeveel uur een werkweek bestaat?

Wist-je-dat: de functie van een flexkracht inschaalbaar móét zijn in de cao?

Zo maken we onszelf nuttig en frissen we onze kennis op in deze maand voor de feestdagen. Daarnaast zijn we ook heel druk achter de schermen met het opzetten van een online versie van ons trots: de Anderz Academy! Houdt onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws hierover!

 

Terug naar overzicht