Subnavigatie

BLOG I Alle goede voornemens de deur uit

11 januari 2021

Het langverwachte jaar 2021 is eindelijk aangebroken, en hoewel onze oud en nieuw vieringen er wat somberder uitzagen dan voorgaande jaren hebben we ons toch prima weten te vermaken. Jullie ook? De vakantie is weer voorbij en we starten met zijn allen weer met frisse moed aan dit nieuwe hoofdstuk.

En bij een nieuw jaar horen ook goede voornemens, die we volgens mij, allemaal ook weer voor de maand januari voorbij is weer verbroken hebben. Dus nu zit ik hier op mijn eerste werkdag van 2021 te bedenken hoe we dit anders kunnen doen. Welke voornemens kunnen we hebben die we niet binnen een maand al verbroken hebben?

Tot het lampje boven mijn krakende grijze massa ineens ging branden: ‘Maar natuurlijk!’ Iedereen gaat steeds de mist in met goede voornemens omdat ze individueel en vaak een beetje oppervlakkig zijn. Afvallen, stoppen met roken/drinken, meer bewegen, sparen… allemaal goede voornemens die elk jaar weer in de top 10 meest genoemde goede voornemens voor het nieuwe jaar staan.

Dus dit jaar doen we het anders bij Anderz. In plaats van een goed voornemen, spreken we voor dit jaar liever een wens uit voor jullie allemaal. En nu hoor je wensen natuurlijk niet hardop te vertellen, maar zou typen ook tellen?

Onze wens voor jullie is dat we jullie aankomend jaar een gelukkig, gezond, gezellig, succesvol en bovenal geweldig nieuw jaar met nieuwe kansen op werk- en privégebied en avonturen toewensen. Dat we in 2021 onze dierbaren weer mogen knuffelen en ontvangen en mogen genieten van elkaars gezelschap.

Maar ook dat de horeca weer open mag, het zorgpersoneel weer even rustig adem kan halen en we geen mensen meer hoeven te verliezen aan dit virus.

En als we nu met zijn allen heel hard wensen en hopen, dan komt onze wens misschien wel uit… doen jullie mee?

Terug naar overzicht