Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd… toch?

2022-03-16 16:39:00

…Want lachen is gezond! Hoe heerlijk is het om even een geintje te maken en hardop te lachen met elkaar. Gebeurt dit wel eens bij jullie op de werkvloer? Mooi zo! Dan heb je waarschijnlijk ervaren hoe ontspannen en positief dit moment voelt gedurende een werkdag. Maar wat voor effecten heeft lachen nog meer op de werkvloer?

Bij ons bij Anderz op kantoor hoor je regelmatig een van ons schaterlachen. We zijn een hecht team en vinden het naast hard werken ook belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar, maar óók met onze klanten! We hebben dan ook het geluk dat we een goede band hebben met onze samenwerkingspartners en dat daar (naast de zakelijke dingen) ook ruimte voor is.

En lachen heeft een hoop andere positieve effecten: even lachen met elkaar zorgt ervoor dat de sfeer maar ook de samenwerking relaxed is, lachen boost de creativiteit, lachen zorgt voor een ontspannen werkomgeving en het brengt mensen samen. 

Wist je dat je van lachen met elkaar energie krijgt? Je hebt helemaal geen Redbull of 4 uur Cup-a-Soup meer nodig! Met een potje lachen is je energie binnen no time weer opgeladen, ook nog eens goed voor de productiviteit dus!

Dus de volgende keer dat je een opmerking krijgt dat er minder gelachen en meer gewerkt moet worden zeg je gewoon dat lachen juist de productiviteit verhoogt! Wedden dat je die nooit meer te horen krijgt?

En om het thema te blijven sluiten we graag af met een quote van de wijze Bassie en Adriaan: ‘’Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen!’’.

Backoffice uitbesteden?


We gáán voor onze klanten. Dat zie, merk en voel je. En juist dat gevoel laat zich lastig in woorden omschrijven.
Dat moet je … voelen.

Neem contact met ons op

Nieuwsbrief


Op zoek naar de meest actuele informatie, recent nieuws en inspiratie over de flexbranche? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Met exclusieve interviews en waardevolle tips. Daarmee werken we samen met jou aan een stevige arbeidsmarkt.

Schrijf je vandaag nog in